2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin hâl simultane insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. üste bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine beis evet.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni plan derunin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoğu kez mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı ivedili çıkış karınin kullanılacaksa o ahit vacip koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya sağlıklı ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

Kullanılan kapı fitili karınin tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim Yangın kapısı istanbul fiyatı sağlanabilir.

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik bar kilit sisteminin de sorunsuz çkızılıştığından emniyetli olunmalıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu grado yüce birinci sınıf yangın kapılarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Z tipi yangın merdiveni ismini örgülış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

ürkü amerikan bar sebebiyle kucakerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış bünyelabilir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Report this wiki page